Säsongspremiär för löpningen

Idag stack jag ut på en löprunda som lite start på träningen inför Göteborgsvarvet. Det blev ett lugnt pass på gångbanorna i stan. Tyvärr så är det bara asfalt som gäller nu när det är snö på alla andra banor. Passet blev lite drygt 7 kilometer och tempot var strax under 6 min/km.

I morgon är jag ledig och tänkte träna något. Jag har inte bestämt exakt vad jag ska träna men något blir det i alla fall. Jag ska även lyfta av takboxen för den har gjort sitt för denna säsongen. Jag har nu varit ledig några fredagar och upptäckt att det är helt underbart att bara jobba 4 dagar i veckan. Jag skulle kunna tänka mig att jobba så här för alltid:-) Anledningen till att jag är ledig på fredagar är att jag plockar ut alla kompensationstimmar som jag har fått på Volvo genom åren. Det är ju så att jag ska byta arbetsgivare lite längre fram i år och då är det bra att plocka ut timmarna. Jag har varit på Volvo sedan -94 så nu är det dags att göra något annat, eller i alla fall byta arbetsgivare även om arbetsuppgifterna är lite snarlika.

På lördag åker Ingela och jag till Stockholm för att tillbringa helgen där. Vi tar MTR Express på lördag morgon och sedan ska vi turista i huvudstaden i helgen. Vi har lite tankar om vad vi ska besöka men exakt vad det blir får vi se när vi kommer dit. Det ska bli roligt att komma iväg och ha lite ledigt.

Annonser

2 Responses to Säsongspremiär för löpningen

  1. Anonym skriver:

    Hej! Om ni inte varit på Aifur Krog & Bar så rekommenderas detta! Det är Etypes restaurang i G:a stan med vikingatema, supertrevligt och helt klart annorlunda! Boka bord på aifur.se

    Trevlig helg!
    Owe J

  2. mickesskidblogg skriver:

    Tack för tipset, men jag tror Ingela redan bokat något ställe. Hon är alltid ute i god tid, men jag kan väl äta på två ställen:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: