Fredag igen

Japp, då var det fredag igen och jag har varit ledig:-) Det är otroligt vad snabbt man vänjer sig vid 4 dagars arbetsvecka, det är såååå skönt. Idag startade jag dagen med att skjutsa Andreas till stationen. De var några grabbar som skulle iväg till Stockholm och vidare på någon kryssning. Efter detta så åkte jag till min dotter för att ut och gå med barnbarnet. Det blev en timmas promenad med Lova, detta lilla charmtroll. Sen hem igen för att montera bort takboxen och tvätta den och sedan in och köra ett race med dammsugaren.

När jag kom hem från stationen så stod det en orre eller om det är en tjäder på vår garageuppfart. De är verkligen stora de här fåglarna. Nedan ser ni en bild på den. Den var verkligen inte rädd för jag var väldigt nära den. Är det någon som vet om det är en orre eller tjäder (eller något annat)?

Stor fågel

Sedan blev det en sväng till gymmet där jag körde ett pass. Efter en snabb lunch hämtade jag Ingela från jobbet och vi åkte ut till Strömsnäs en sväng. Det är fortfarande mycket snö där och jag hoppas nu att det smälter undan en del innan vi öppnar den 20 april. Jag hade med mig kaffe i en termos och goda kakor.

En kopp kaffe i solskenet

Idag såg vi också de första snödropparna vid huskanten. Nu är våren så sakteliga på väg.

Fina snödroppar

Annonser

One Response to Fredag igen

  1. Jan skriver:

    Hej. Det är en tjäder. 🙂

    /Jan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: