Vart är våren?

Idag har det varit noll grader eller strax under hela dagen. Vart är egentligen våren?? Till och med jag vill ha vår nu och detta av flera anledningar. En anledning är att jag vill cykla och springa i skönt väder. Den andra kanske lite viktigare anledningen är att vi öppnar campingen 20 april och då vill jag att all snö är borta och att det har torkat upp en del. Om det inte har gjort det kommer vi få problem när alla vagnar ska på plats.

Idag har jag i alla fall varit på gymmet och kört ett pass. Det blev rygg, mage och armar idag. I morgon så hoppas jag att jag får till ett löppass. Pratade med Magnus K och han ville springa i morgon så nu hoppas jag att vi får till ett lugnt löppass i morgon.

Jag läste lite om Nordensköldsloppet 2018. Det var tydligen det tuffaste av de tre loppen som har körts. Nygaard tog en seger. Men det mest imponerande i det här loppet tycker jag Emilia Lindstedt har gjort som blev näst bästa svensk, alltså bara en svensk man före sig. Det är riktigt imponerande. Jag tror hon blev 14:e totalt. Det är bara att konstatera att damer klarar långa uthållighetsgrenar lika bra som männen. Det slår hål på alla gamla myter om att tjejer inte kan träna lika mycket som killar och att de inte ska köra lika långa lopp som killarna.

Annonser

2 Responses to Vart är våren?

  1. Niklas Solsjö skriver:

    Det är bara att kolla in alla 90-grader-omgångar på Mästarnas mästare. Det är inte måmga killar som slår tjejerna i uthållighet och smärttålighet! Emilia var bara 35 min efter Nygaard va? Imponerande!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: