Solig Annandag påsk

Ingela skriver idag… I dag vaknade vi upp till en solig dag. Micke hade bestämt sig för att åka på Blängen tillsammans med sin far och jag tänkte ta fram mina stavar och köra en lång powerwalk. Jag stack ut vid 9-tiden och gick till Ekängen, vidare upp till Ryds grottor och sedan genom skogen så att jag kom ut på raka linan. Därifrån in mot Åsbotorp och sedan hem. Rundan blev ca 11 km och nästan 2 timmars powerwalk för mig.

Mickes far och Anders I på Blängen

När jag kom hem så höll Micke på att skura vårt uterum så det var bara att hänga på. Nu är det fint därute och när solen är framme så är det väldigt skönt därute. Efter middagen så åkte vi på ”shoppingrunda” för att köpa en del saker som behövdes till campingen. Vi var på Biltema, Jula, Elgiganten och Clas Olsson. Suveräna butiker när man behöver lite ”bra-ha-grejer”.

Sedan satte vi oss på altantrappan i solen och njöt en stund. Micke blev lite röd på armarna till och med. Vi drack kaffe och åt min mors hembakta wienerbröd – inte så dumt

Nu har snart påsken passerat och det har varit en härlig helg. Mycket sol och promenader för min del och nu känner jag att förkylningen är på väg bort. Vi har också ätit massa god mat förstås. Några bilder från min långa powerwalk idag som visar på skiftande väder – våren närmar sig med krokus och snöig väg upp till Ryds grottor.

Fint med krokus

Snöigt vid Ryds grottor

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: