Löpningen är igång nu inför GBG Varvet

Nu börjar det kännas att löpningen är igång inför Göteborgsvarvet. Jag och Magnus Källner har dragit igång löpningen tillsammans och vi har nog kört 4 pass nu. Det är inga långa pass, de har legat på mellan 8-10 km. Den här längden räcker för mig så här i början. Jag kan inte dra igång med längre pass på grund av mina problem med benen. Men än så länge så känns det helt okej.

Idag blev det säsongens längsta pass på 11,5 km. Jag tror att nästa pass blir på söndag. Jag hoppas verkligen fler personer vill hänga med på de här rundorna. Jag är säker på att det skulle passa många att springa i det här tempot och de här distanserna. En tanke som jag har inför Göteborgsvarvet det är att gå ner ca 3 kilo i vikt. Detta för att underlätta för benen. 3 kilo är ändå en del när man ska springa 21 kilometer. Jag tror det kan hjälpa till att minska problemen, men det är inte så lätt att bara gå ner i vikt. Jag älskar mat och dessutom god mat, hmm…Men kanske att man kan minska lite på måltiderna och även dra in lite på tex bröd

Idag kom tidningen Svensk golf hem i brevlådan och då kände jag att nu börjar jag bli riktigt sugen på att få gå ut och göra en golfrunda, men det kommer nog tyvärr att ta ett tag innan banorna är redo. Det ska bli riktigt spännande att få prova Skövdes helt nya golfbana som invigs i början av juli.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: