Intervallpass i löpning

Idag har jag kört mitt första intervallpass i löpning på ett antal år. Jag har i och för sig inte kört intervaller överhuvudtaget i någon sport på väldigt länge. Det blir helt enkelt aldrig av att jag kör sådana pass. Jag är nog för bekväm för att plåga mig med intervaller, har nog med åldern att göra. Men det är onekligen väldigt bra att blåsa ur kroppen med intervaller ibland. Nu är det inte så att jag aldrig tar i när jag tränar utan jag kan blåsa ur kroppen rejält, men då gäller det att kör ett helt pass i full fart.

Dagens pass var i alla fall riktigt bra. Tack alla som hängde på och gjorde passet roligare. Vi var 7 tappra intervallare som kämpade på vår gamla banvall. Det blev 8 två minutersintervaller med 30 sek vila i mellan varje. Sen avslutade vi med en rejäl backintervall där vi tryckte på rejält. Bra initiativ Fredrik till passet.

Nästa löppass blir nog på söndag. Jag kommer skriva ut lite mer exakt när det blir så att ni kan hänga med om ni vill. Då blir det inte intervaller utan ett lugnt distanspass.

Här kommer det lite bilder från intervallpasset:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: