Cykelbyxor från Cykelkraft

Ingela skriver idag….. Jag har ju börjat cykla en del som träning under senare år. Det är en skonsam form av träning (bra när kroppen blir äldre) och så är det faktiskt riktigt jobbigt också. Benen får kämpa rejält och det är bra konditionsträning. Vi bor på berget och då är det dessutom omöjligt att köra ett cykelpass utan att få rejäla uppförsbackar.

Däremot har jag vägrat att använda cykelbyxor och Micke förstår inte detta. Jag tycker verkligen inte att de är snygga och får hellre lite (eller mycket) ont i rumpan ett tag när man börjar cykla för säsongen. Det är inte så smart av mig men det tar verkligen emot att använda sådana byxor.

För några veckor sedan fick jag möjlighet att prova ett par cykelbyxor och jag tänkte i alla fall att jag får göra ett försök. Byxorna som jag provade är ett par Bibshorts 8848 Altitude bibione och finns på http://www.cykelkraft.se. Jag fick hem byxorna i förra veckan och igår var det dags att trä på dem och ge sig iväg. Jag cyklade en runda på 33 km med en hel del backar och eftersom det endast var mitt andra pass för säsongen så borde jag fått rejält ont i bakdelen. Men jag får faktiskt erkänna att byxorna var riktigt bra (och t o m ganska snygga) och jag kände ingen smärta i baken tack vare dessa byxor.

Det är bra att man kan ändra sig och jag kan varmt rekommendera dessa byxor och även att köpa dem via Cykelkraft.se som har ett bra och prisvärt sortiment. Gå in och kolla och se om ni hittar något. Det var dessa byxor jag provade:

Rätt coola byxor faktiskt…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: