En fredag i ledighetens tecken

Idag har jag varit ledig. I alla fall från Volvo:-) Men här hemma har det varit full fart. Jag började dagen med att dammsuga hela huset, sedan gick jag över till att putsa fönstren på vårt uterum. Sen så fick jag hem mina två barnbarn Vigo o Lova och då skruvades tempot upp ytterligare:-). En skön dag, helt enkelt.

Igår kväll var jag på IFK Skövdes årsmöte som hölls i Furhoffs lokaler. Vi valde ledamöter för styrelsen, gick igenom budgeten och så hade vi en inbjuden person, i form av Linusson från kommunen. Han berättade om Billingens framtid och det stora projektet som har satts igång. När man lyssnar på honom så känns det ganska bra inför framtiden men man blir lite orolig för vad Miljökontoret kan ställa till med.

Det var en trevlig kväll där alla inbjudna blev bjudna på mat som Stefan Kvist hade ordnat. Allt var väldigt gott och vi var väldigt nöjda och mätta när vi åkte hemåt.

I morgon går Billingens Xtrail och det ska vi gå och titta på. Vi kommer att stå i slalombacken och titta på de trötta deltagarna som avslutar loppet med att ta sig hela vägen upp för backen. Det blir spännande!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: