Valborgsmässoafton!

Ingela skriver ner…. Idag är det Valborgsmässoafton och då är det en speciell dag på många sätt men en viktig sak är att Micke fyller år på denna dag. Vi vaknade upp i husvagnen och efter en god frukost började vi jobba med olika saker som skulle fixas. Vi bytte ett antal glödlampor, numrerat platser, bytt skymningsrelä och lite andra saker.

Sedan var det dags för Micke att åka in till Skövde en sväng eftersom han skulle lämna tillbaka vår fina Volvo som vi endast haft i några månader. Anledningen till detta är ju att han slutar på Volvo i maj och då får vi inte behålla leasingen på denna. Istället blir det en tjänstebil, Skoda Superb, och den skulle han hämta denna dag. Nu står Skodan här och den är jättefin och väldigt skön att köra så vi kommer säkert bli väldigt nöjda med den.

Vi har grillat kyckling och ätit en god födelsedagsmiddag, druckit lite bubbel och när vi var klara så började det regna och det rejält. Nu regnar det för fullt och vi sitter inne i vagnen med tända ljus och ser på TV. Hoppas regnet upphör tills i morgon och att vi får en fin 1.a maj – gärna lite varmare än idag.

Fantastiskt också att Hammarby vann derbyt mot Djurgården igår och segermålet kom i 91.a minuten. Nu leder Bajen Allsvenskan och det är vi bajensupporters inte bortskämda med.

Forza Bajen!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: