Härlig dag!

Ingela skriver här…. Vilken fin dag det har varit idag! Efter frukosten skjutsade jag Micke till P4 där deras lumparträff skulle börja. Jag hade bestämt mig för att cykla idag så efter lite fixande hemma så tog jag fram cykeln och gav mig iväg. Jag cyklade via Rånna, Säter, Övertorp, Berg och upp på raka linan och sedan hem till Skövde.

Det är en lång backe innan man kommer upp på raka linan och mina ben var darriga och trötta när jag äntligen kom uppför denna backe. Men jag var stolt över att jag kämpade mig upp för det var verkligen bara kämpande sista biten – mina ben var såå trötta. Det var härligt väder med lite vind.

Hemma igen så gjorde jag min favoritlunch, det vill säga bananpannkaka med kvart och färska bär. Sedan var jag redo för trädgårdsjobb. Det är riktigt skönt att jobba i trädgården när det är fint väder och jag fick en hel del gjort. Sedan blev det kaffe och en bok i solen.

Ikväll blir det lugnt och jag har lovat att hämta Micke så han slipper gå hem. I morgon blir det nog en cykeltur igen för man får passa på med det här fina vädret.

De här lådorna kom vi hem med igår.

Ecco golfskor – det bästa!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: