Min sista arbetsdag på Volvo

Idag har jag gjort min sista arbetsdag på Volvo. Det kändes lite tufft i kroppen att säga hej då till alla mina arbetskamrater. Jag har jobbat på Volvo sedan 1994. Men nu ska jag ta ett nytt steg i min arbetskarriär. Det kanske inte är ett steg rakt upp men det är i alla fall ett steg i sidled lite snett uppåt:-) Jag ska börja på Konvex i Lidköping som transportansvarig. ( http://www.konvex.se )

Det har tyvärr inte blivit så mycket träning de senaste dagarna. Jag sprang i alla fall ett tufft pass i måndags. Jag sprang hemifrån och ner Södra Bergvägen och vidare på gångbanan längs med Vadsbovägen till Billingehov och därifrån upp genom Däldernavägen och in på vägen mot TV masten till Billingehus. Det var riktigt tufft i backen. Min kropp var verkligen inte i form denna dagen. Jag var stum i benen redan när den tunga biten började. Jag hoppas att det bara var en tillfällig svacka.

Annonser

3 Responses to Min sista arbetsdag på Volvo

 1. Jan skriver:

  Tråkigt att du slutar, Micke. En förlust för oss andra. Men det blir nog bra på det nya jobbet också. Önskar dig lycka till där och hoppas att vi ändå får många tillfällen att träna tillsammans framöver.

  /Jan

  • mickesskidblogg skriver:

   Du är snäll du. Jo jag tror nog det blir bra. Jag lovar att hålla igång vår löpargrupp så att vi kan springa o tjöta lite.
   Ha det gott
   Micke

   P.S kom gärna och hälsa på ute på campingen

   • JM Andersson skriver:

    Räknar med att besöka er på campingen. Kanske ett träningspass som avlutas med ett bad där. 🙂

    /Jan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: