Cykeltur i rejäl värme

Ingela skriver idag…. Idag hade jag bestämt mig för att cykla en sväng. När jag promenerade hem från jobbet kände jag dock hur otroligt varmt det var. Några tankar började flyga i huvudet att det kanske var för varmt för att träna och att det kanske inte var så smart och att det vore väldigt skönt att bara åka hem och slappa i solen istället.

Det är i de lägena som man får skärpa sig och sluta tänka. Ta fram träningskläderna direkt när man kommer hem, fylla på vatten flaskan och ge sig ut. Jag gjorde dock en liten kompromiss och tog en kort runda för det var riktigt varmt… Dock blev det inte det smartaste valet av runda. Jag åkte till Rånna och sedan ut på stora vägen och där skulle jag över vägen för att ta mig in på cykelbanan mot Skövde. Jag stod i flera minuter men trafiken var intensiv men till slut kunde jag skynda mig över vägen och in på cykelbanan.

De håller ju på med en stor ombyggnad av vägen där och rätt som det var så var cykelbanan slut och jag fick åka på någon form av grusväg med stora stenar på. Inte alls kul och tyvärr fick jag åka på en sådan väg i några kilometer tills cykelbanan dök upp igen. Nå, till slut var jag framme i Skövde och avslutningen blev alla backar upp till oss.

Det blev inte så lång runda men jag är nöjd att jag kom ut och att jag fick köra en hel del backar. I morgon blir det en golfrunda som motion. Njut av värmen och solen!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: