Värmeböljan håller i sig

Det är exakt samma väder varje morgon när man stiger upp. Det är svårt att tro man är i Sverige. Jag gillar verkligen det här vädret. Det kan i och för sig regna på nätterna. Det har tyvärr inte blivit så mycket träning. Jag har lite svårt att få någon form av struktur på träningen, det kan nog bero på att jag inte har några direkta mål framöver. Men jag ska börja ta tag i träningen tillsammans med Ingela. Vi ska pusha varandra till att komma ut lite mer regelbundet.

Igår spelade Ingela och Jag Skövde GKs onsdagstävling. För mig gick det ganska bra, jag spelade på mitt HCP och då får man vara nöjd. En annan lite rolig grej när vi spelade var att när jag stod på 4:ans tee och skulle slå ut så dyker det upp en räv precis framför mig. Den hade nog legat och spanat på mig i gräset. Den kom fram ur gräset och går förbi mig på mindre än 2 meters håll, helt utan rädsla för mig.

Räven på golfbanan

Idag har jag kört ett riktigt bra rullsidpass. Ingela skjutsade ut mig till P4. Därifrån körde jag Varolarundan och hem till Slalomvägen. Det blev ett pass på ca 1.30 med en tuff avslutning från P4 och upp till Slalomvägen. Det är ca 3 kilometer uppför. I morgon har vi bestämt att åka till P4 efter jobbet och jag ska springa och Ingela powerwalka och som avslutning kör vi på utegymmet. Sedan kan man med gott samvete belöna sig lite med god mat och dryck.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: