Äntligen lite träning!

Idag skriver Ingela…. En riktig hektisk vecka avslutas med helgjobb på campingen. Denna vecka har varit fullt upp med jobb i Göteborg och långa dagar i kombination med andra möten på kvällar vilket innebär att jag inte tränat en endaste gång. Det är inte så att jag har ångest över att jag blir otränad eller så men jag mår så mycket bättre av att hålla igång.

Igår kom jag med tåget från Göteborg, hemma en kvart och packade och sedan vidare till Strömsnäs. Så idag har både Micke och jag lyckats att ta oss ut och träna. Micke åkte rullskidor i morse med vår husvagnsgranne och jag stack ut på ett cykelpass direkt efter. Beroende på hur mycket det är att göra här så kan man komma ut på ett kortare eller lite längre träningspass.

Omgivningarna här är verkligen fina och jag cyklade via Forsvik, Mölltorp och sedan cykelbanan till Karlsborg (såå bra med cykelbanor) och sedan tillbaka till campingen. Jag var verkligen taggad efter en vecka utan träning så det kändes som att benen gick av sig själv. Ett sådant där pass som man verkligen ska njuta av…. Ni vet som tränar att ibland känner man redan efter 5 minuter att idag går det riktigt BRA eller DÅLIGT. Njut de gångerna man har den där positiva känslan.

Nu ska vi ut och jobba vidare här i vårt lilla paradis. Här är varmt och sol med lite moln då och då så det kan väl inte bli bättre. Kanske kan vi få till ett pass i morgon också! Ha det gott alla!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: