En helg med mycket aktiviteter

Denna helgen har vi inte tillbringat på campingen, men vi har haft en hel del aktiviteter ändå på agendan. Igår startade jag dagen med att köra ett löppass ihop med Jan A. Jag skickade ut en förfrågan på bloggen om någon ville hänga med och träna och Jan hängde på. Vi körde ett lugnt pass på ca 60 minuter. Vi körde snacktempo hela vägen, viket innebar att vi hann prata om allt möjligt under denna timman.

På eftermiddagen hade vi bokat in en golfrunda med våra kamrater Thomas o Katarina. Det blev Lundsbrunns GK som vi besökte. Vädret var helt suveränt för att spela golf i. Det var lite drygt 20 grader och halvmulet. Trots det perfekta vädret så blev det ingen kanonrunda för min del, tyvärr. Ingela spelade bra och lyckades få 34 poäng vilket är bra. Senare på kvällen var vi bjudna hem till Thomas o Katarina på en grillkväll och lite kortspel. Denna dagen var med andra ord fulltecknad.

Idag startade vi dagen med att åka till gymmet. Det var första gympasset på flera månader = träningsvärk i morgon. Efter gymmet så åkte vi till Elins Esplanad. Jag skulle köpa mig en tröja. Nu blev det två tröjor, sockor och ett par byxor. Jag handlar sällan kläder, men när jag väl gör det så blir det oftast flera plagg. Nu i eftermiddag så har vi varit i Tibro på zoo och tittat på djur ihop med mitt barnbarn Vigo. Kvällen avslutas nog med lite VM-fotboll.

 

Vigo på minizoo

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: