Nu har vi stängt campingen för denna säsongen

Ingela skriver dag…. Nu är vi hemma efter en helg på campingen. Vi kom till Strömsnäs på lördag morgon och satte genast igång med arbete av olika slag. Irene hade gjort en lång lista på aktiviteter som skulle göras så det var bara att sätta igång.

Vi har städat (å städat å städat….), röjt nya platser, tagit ner våra flaggor och vår fina skylt, inventerat i butiken, tagit ner våra förtält och en massa andra saker. Vi har också packat våra bilar fulla för att ta hem saker som vi inte vill ha kvar på campingen på grund av inbrottsrisk. Det finns inget av värde att ta på campingen – hoppas alla hör det….! 

När lördagskvällen närmade sig så var vi trötta och då tände vi vår nya, fina bastu som Lars har byggt. Vi satte oss där och såg ut över sjön och när det blev för varmt så slängde vi oss i sjön. Det var faktiskt inte så kallt, som man kunde tro. Därefter grillade vi hamburgare och åt en god middag.

Micke stack ut och sprang nu på kvällen och kommer väl hem om en stund. Jag känner av min rygg efter allt kroppsarbete så jag får ta det lite lugnt.  Som tur är har jag tid hos min kiropraktor på tisdag morgon som jag hoppas kan fixa till det onda.

Tyvärr glömde vi ta bilder från vackra Strömsnäs och utsikten från bastun men gå gärna in på http://www.stromsnascamping.se så får ni se bilder.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: