Härlig höstdag!

Ingela skriver idag…. Igår var vi och jobbade på campingen med att ta in flotten och ställa in husvagnarna bland annat. När vi kom hem grejade vi i trädgården och på kvällen tog vi det bara lugnt.

Idag, söndag, tänkte vi båda att vi skulle ta ett långt och rejält träningspass. Eftersom det var strålande sol ute så tänkte jag att det får bli powerwalk kombinerad med så mycket jogging som mina knän klarar och Micke tänkte köra rullskidor. Jag gick upp på berget och ut på gröna milen. Jag kände ganska snart att det var en bra dag vad gäller knäna så jag var inställd på att klara hela gröna milen.

Det gick riktigt bra med hyfsat tempo och även en hel del jogging (i långsamt tempo). Såå himla skönt väder med frisk luft och fina höstfärger. Jag har lärt mig att uppskatta hösten på senare år och insett att fina höstdagar är riktigt härliga. Luften är frisk och färgerna är fantastiska. Dock tycker jag fortfarande att det är för många dagar med regn och storm….

Till middag blev det husmanskost i form av köttfärslimpa, potatis (Amadine – mycket bra), brunsås och min mammas vinbärsgelé. Efter middagen tog vi lite kaffe ihop med Thore och sedan en promenad till Arenan för att se handbollsmatchen mellan Skövde – Eskilstuna. Vi brukar endast se någon match per säsong och nu har vi ju sett att det gått bra för IFK så vi såg fram emot matchen.

IFK var riktigt bra och det var väldigt kul att se hur de krossade Eskilstuna med 31-19, till slut. Många spelare i Skövde var bra och de var aldrig hotade. Det känns som att det kan bli en riktigt bra säsong med stabilt försvarsspel, fantastisk målvakt och många målgörare.

Här kommer lite bilder från min powerwalk på Billingen. Blandade höstbilder med bilder från arbetet som pågår.

Från handbollen:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: