Gymmet idag

Ingela skriver idag…. Det här med att få tid till motion och träning är väl något de flesta av oss brottas med. Det är så mycket man ska och vill hinna med och det gäller att få till en bra blandning. Jag försöker att inte lägga press på mig själv att jag måste träna si och så många gånger utan alla gånger som blir av är bra. Ett kort pass hemma är mycket bättre än ingenting.

Ett bra sätt att få mer tid över är något vi började med för ganska många år sedan, nämligen att göra matsedel för hela veckan. Om man gör matsedel och handlar en gång i veckan så behöver man inte fundera vad man ska hitta på när man kommer hem och om allt finns hemma eller om man ska behöva åka och handla. Det har sparat oss mycket tid och det är så himla skönt att slippa grubbla på vad man ska äta när man kommer hem från jobbet och är trött.

Idag hade jag bra med tid och gick till gymmet direkt efter jobbet och blandade kondition med styrka. Jag är dock lite trött på gymmet och på jakt efter ett att få en kick när det gäller träning inomhus på hösten och vintern. Jag kanske behöver få inspiration av ett nytt gym, helt enkelt. Har ni något bra tips på ett gym som erbjuder bra träning?

Micke ska på avtackning på jobbet idag och stannade kvar i Lidköping. Han utnyttjade tiden bra mellan jobb och middag och tog med sig löparskorna och hann springa ett pass. Bra jobbat!

Nu har jag hunnit med att stryka skjortor och nu blir det Fråga Lund som är ett program som jag verkligen gillar.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: