Sol och värme!

Ingela skriver idag…. Vilket väder vi har haft idag och igår. Jag var i Göteborg i går och det var 21 grader varmt och soligt. Folk satt i shorts och t-shirt och solade och det var riktigt härligt. Det var väldigt skönt att ta på sig skinnjacka i morse och gå till jobbet utan att frysa det minsta.

Micke åkte iväg till Idre i går morse för att jobba för Atomic under ett par dagar. De har lagt ut 10 km snö där så nu går det faktiskt att ta fram skidorna och åka. Helt otroligt! Micke ringde i eftermiddags dock och var lite avundsjuk på vårt sommarväder för i Idre hade de 5-6 grader och dis. Han hade frusit hela dagen men han skulle få åka lite skidor så han fick säkert upp värmen.

Jag åkte till min mor och hälsade på efter jobbet och blev bjuden på hennes fantastiska morotssoppa med nybakat bröd till. Inte dumt alls…. Nu har jag parkerat mig i soffan och ska slöa lite framför TV:n. I morgon ska jag jobba för IFK Skövde eftersom Billingehusloppet går av stapeln. Passa på att efteranmäl er (där jobbar jag) och spring nu när det är så fint väder!

http://www.ifkskovde-skidklubb.com/

Några bilder från Idre:

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: