Började dagen med ett rullskidpass

Idag blev det en bra start på dagen. Jag åkte ner till P4 och körde ett rullskidpass och det blev ett bra pass. Jag tror passet blev ca 75 minuter. Jag hade i och för sig räknat med att denna rundan skulle ta ca 90 minuter. Jag tyckte kroppen kändes riktigt bra och malde på i ett lugnt och behärskat tempo hela tiden och kände inga trötthetssymptom på hela rundan.

Det blev ut från P4 och vidare mot Skultorp. Där stötte jag på Hans Furhoff som kom ut från Heneporten på en MTB cykel. Vi åkte och pratade fram till Skultorp där han svängde av. Hans är en gammal skidåkare och trogen IFKare. han har väl varit med i IFK sen, hmm…ja, sen grusvägens tid. Jag körde sedan vidare tillbaka en bit och in genom Heneporten och genom Hentorp, vidare ut mot Simsjövägen mot Skaravägen där jag tog cykelbanan ner till Hallenbergsrondellen för att där ta höger och följa cykelbanan tills jag kom in på P4 området igen. Där inne körde jag runt ett varv innan jag var vid bilen igen. En härlig start på dagen!

Idag var det premiär för Vinterstudion och vi började dagen med att se damtävlingen. Charlotte Kalla krossade allt motstånd och gjorde ett fint lopp men som god tvåa kom en riktigt lovande junior, Frida Karlsson, som är en väldigt lovande skidåkare. Roligt att Vinterstudion är igång igen!

Hans Furhoff på MTB

Min favoritbacke i P4-området

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: