En bra jul!

För mig så har detta varit en nästan optimal jul. Jag har åkt skidor både på julafton och juldagen, det har varit minusgrader och snö och jag har umgåtts med hela familjen. Det är en riktigt bra jul.

Nu ser det tyvärr ut som om det ska vara plusgrader framöver och det är inte så roligt nu när det ändå är lite vitt ute. Men vi får hoppas att kylan kommer tillbaka snart.

Konstsnöspåret håller fortfarande hög klass även om det bara är 1500 meter än så länge. När väl nästa kyla kommer så kommer också spåret att förlängas rejält. Jag tror att det kommer att bli ca 5 kilometer och då börjar det bli riktigt bra. Vi har väldigt mycket folk i Skövde som åker skidor på lite olika nivåer och då krävs det att spåret blir långt för att alla ska få plats. Både på julafton men framförallt igår så var det kö runt hela spåret

Idag har vi varit och åkt bob med Vigo. Jag tycker faktiskt det är riktigt roligt att åka bob, tror nog att jag gillar det lika mycket som Vigo. Det jag möjligtvis saknar som Vigo får, det är skjuts upp i backen. Jag får dra upp honom varje gång.

Nu ska vi äta middag och sedan är det dags för en promenad till Arenan och handbollsmatch mellan IFK Skövde och AIK. Hoppas på hemmavinst igen!

Morfar får dra Vigo

Vigo åker bob

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: