Gjorde ett försök att åka skate

Idag åkte jag upp till berget med förhoppning om att få till ett bra skatepass, men ack vad jag bedrog mig, det blev inget bra pass. Det är för isigt och hårt i skatebädden för att jag ska klara av det. det var ett antal IFK ungdomar som for fram på skatebädden utan minsta problem, men jag klarar helt enkelt inte av det. Jag måste ha kallsnö att skära i för att det ska fungera. Jag åkte hem redan efter lite drygt två varv och ett antal ggr där jag höll på att ramla. Jag ryckte dessutom till i axeln vid ett av alla pareranden så nu har jag lite ont i överarmen/axeln. Men det blir till att träna vidare med skatetekniken. Jag ska lära mig detta.

På 80 talet när skatetekniken kom så var jag med direkt för att lära mig. Jag behärskade dåtidens skateteknik precis lika bra som alla andra tävlande. Men sedan dess har jag knappt kört några skatepass överhuvudtaget. Jag åker i och för sig skate på rullskidor och då går det riktigt bra. Men jag har inte givit upp jag ska lära mig detta.

Nu tänkte jag önska er alla ett riktigt gott nytt år!!

Bildresultat för gott nytt år logga

 

One Response to Gjorde ett försök att åka skate

  1. Niklas Solsjö skriver:

    Sugen på att börja jag också 🙂 Har stavar och pjäxor än så länge. Testar för skoj skull på ett par klassiska än så länge. Men svårt när det är hårt och isigt ja! IFK-kidsen svävar fram😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: