Skidor på Billingen

Nu på morgonen så har Ingela och jag kört ett pass på Billingen.  Tyvärr så sättet mildvädret sina spår nu. Själva spårprofilen är bra, men det blir mängder med skit i spåret. Det blir inte riktigt någon häftig skidkänsla när allt runtomkring är brunt och snön inte är vit. Jag hoppas verkligen att det blir kallt och kommer lite mer snö så att vi kan få sådana där härliga skiddagar i mars som vi hade förra året.

Jag vet att förra året så kunde vi åka från berget och ut till Blängsmosse och hem igen. Om man ska valla skidorna en sån här dag så skulle jag föreslå ett rött klister blandat med ett klister med silver i.

Igår var vi en sväng till ute på campingen och det var verkligen fint där igår. Det är ju på god väg att dra ihop sig till en ny säsong igen. Det är en skön känsla att komma dit och bara gå runt och titta till det. Allt såg så lugnt och fridfullt ut. Nu längtar jag till öppningsdagen som är 26 april. Vi satt i solen och drack kaffe och åt äggmackor och det kändes nästan som vår.

Fint på Strömsnäs

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: