Det blev en fin vecka i Sälen som alltid

Ja då har man avverkat några dagar med jobb åt Swix på Vasaloppsveckan. Det var lika roligt som vanligt. Vasaloppet är alltid en rejäl utmaning för alla som vallar åt folk som ska åka något av loppet. Årets vecka var inget undantag, speciellt inte på själva Vasaloppet som blev en riktig utmaning.

Öppet spår och de andra loppen som var innan själva Vasaloppet var snabbåkta med hårda, fina spår. Men när det väl blev dags för Vasaloppet så ändrade sig vädret till det mer besvärliga med rejält snöfall och nära noll i temperatur. 0 grader och snöfall är det värsta utmaningen för alla vallare. Det är ett klisterföre i spåret men det går inte åka på klister om man sätter skidorna precis utanför spåret. Jag tror i alla fall att Swix lyckades bra i alla fall. Vi valde burkvalla alternativet. Nu är det bara för alla Vasaloppsåkare att ta det lite lugnt ett tag innan rullskidsäsongen drar igång.

Det går fortfarande bra att åka på Billingen. Jag har varit uppe idag och testat lite skidor ihop med Jan Erik. Spåren var i bra skick, även om det gick lite trögt på vissa ställen.

Ingela har nog lagt ner skidsäsongen och väntar på att det ska bli cykelväder. En anledning till detta är att hon har köpt en ny landsvägsracer. Det är en riktigt fin Bianchicykel, utrustad med Shimano 105 delar.

Ingelas cykel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: