Jag har tillbringat helgen i Sunne

Denna helgen har jag tillbringat ihop med Emil och hans familj. Jag åkte till dom i fredags efter jobbet. Det blir inte så ofta som man åker och hälsar på i och med att de bor en bit bort. Men i fredags åkte jag i alla fall dit.

På lördag morgon åkte vi upp till deras hästgård där de håller på att bygga en ny lägenhet. Här jobbade vi hela dagen med att sätta upp innerväggar och isolera. Vi bar b.la upp 40 talet gipsskivor från markplan och upp en våning. Detta skapade rejäl träningsvärk idag. När vi ansåg oss färdiga för dagen så åkte vi tillbaka till deras hus inne i Sunne. Här skulle vi äta en riktigt god middag som familjen Johan Kristoffersson hade med sig. Det blev småplock av flera sorters skinka, dadlar inlindat i bacon, lite goda ostar, pasta och massor av sallad + ett glas rött till detta.

Jag drog från Sunne på förmiddagen idag. När jag kom hem så stack jag ut och invigde min nya mtb-cykel. Det blev ett kort pass för jag ville bara ut och testa cykeln. Det blev en sväng uppe på berget och det var rejält tungkört på vissa delar. Det rullar inte så bra när det är tjällossning:-) Det var i alla fall så pass skitigt att det blev tvätt av cykeln när jag kom hem.

Några bilder från jobbet i lördags:

Altanen

Skär till spånskivor

Fortsatt jobb

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: