En bra helg med träning och jobb på campingen

Då har det gått en helg igen. Lördag och söndag måste väl ändå vara de snabbaste dagarna i veckan:-). Efter av att ha varit på resande fot onsdag-fredag var det ganska skönt att komma ut till campingen på fredag kväll.

Denna helgen har det varit iläggning av våra nya bryggor. Vi började redan på lördagen med att göra i ordning dom för att sedan lägga ut dom på rätt plats. Detta är ett ganska tungt jobb, men som tur var hade vi hjälp av Anders, Cato och Karin som är våra gäster, bra med hjälpsamma gäster! Min tanke var att jag skulle träna efter att vi jobbat med bryggorna, men kroppen ville något annat så det blev ingen träning på lördagen.

Men det var så att Ingela tog bilen till Töreboda för att hälsa på sin mor. Vi hade då bestämt att hon skulle lämna bilen där och cykla tillbaka till campingen, en sträcka på ca 33 km. Sen så skulle jag ta rullskidorna och åka och hämta bilen. Detta skulle jag gjort på lördagen, men som jag skrev tidigare så orkade jag inte ta denna sträckan då.

Jag bestämde mig för att köra på söndag förmiddag istället. Men det körde ihop sig direkt när min far kom ut till campingen och ville få bryggorna på plats, så det vara bara till att samla ihop lite folk och fortsätta där vi slutade igår. Jag kände att det började köra ihop sig för att hämta bilen:-) Men när vi väl var klara med bryggorna och kroppen var sliten så fanns det inget val kvar utan det var bara till att dra på sig träningskläderna och börja åka mot Töreboda. När jag väl kom igång så kändes faktisk riktigt bra. Jag var i Töreboda på ca 1,45 tim och det är jag nöjd med. Jag blev lite sliten i armarna sista 5 men inget oroväckande, så med andra ord ett bra pass.

Dessutom ett fantastiskt sommarväder under söndagen, lite överraskande!

Jobb med bryggor

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: