Irriterad idag

Idag har jag varit irriterad eller rättare sagt arg. Vi beställde en trävägg på Byggmax för ett antal veckor sedan. Den skulle då levereras inom 5 -10 arbetsdagar. När det gått lite drygt 14 dagar så tog jag kontakt med dom och frågade vart min leverans var. Den är försenad säger dom bara så där som om det var en jättenaturlig sak.

Jag förstår och accepterar att saker kan bli försenade, men det jag inte accepterar är att de inte hör av sig och säger det. Är det meningen att kunden ska upptäcka det själv och börja jaga grejorna. Det var inte lite försenat heller. Två veckors försening drar de till med. Jag skulle få ett presentkort som lite plåster på såren. Jag accepterade det. Nu äntligen så skulle jag hämta grejorna. Eftersom det var stora grejor och jag inte är hemma dagtid så bestämde vi att jag skulle hämta grejorna på DHL terminalen i Tibro.

Sagt och gjort jag åkte dit och hämtade paketet. Men då ser jag ganska snabbt att de har skickat fel. Det är då jag bygger upp min ilska. Ska det vara så svårt att göra saker rätt!!! Nu hade jag väntat i mer än tre veckor extra från utlovat datum och då är det fel grejor. Sen så spädde det på ilskan lite extra eftersom jag lyckades tappa bort min körkort någonstans på deras terminal. Så nu har jag anmält detta till transportstyrelsen, grrr… Kommer väl en fet räkning på beställning av nytt körkort framöver. Men det finns de som har det värre så egentligen ska jag inte gnälla för mycket. Men träna hann jag inte göra idag. Tack för mig för idag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: