Cykelrunda i solsken

Idag skriver Ingela…. Jag har inte hunnit träna speciellt mycket under senaste tiden men idag var det dags för en cykelrunda. Vaknade till bästa vädret med solsken och ingen vind. Vi satt och åt vår frukost vid våra nya barmöbler på vår uteplats och såg ut över sjön Viken. Lätt bästa utsikten! Ska sätta in bilder på detta senare.

Direkt efter frukosten så gav jag mig iväg. Jag har äntligen lyckats få dit min cykeldator som jag fått av Micke i födelsedagspresent. Den fungerade perfekt! Fanns massa alternativ på vad som skulle visas i displayen men jag valde att se hastighet och medelhastigheten. För mig är medelhastigheten ett riktigt bra sätt att trigga mig att försöka få fart på de gamla benen. Ganska fånigt egentligen men jag tycker det är kul.

Jag cyklade till Forsvik, sedan vidare till Mölltorp där jag svänger av mot Karlsborg. Det är riktigt bra cykelbana in mot Karlsborg och inne i samhället fick jag trixa mig fram lite på grund av mycket turister, brobygge etc. Sedan är det bra cykelbana igen tills jag svänger av mot Undenäs/Forsvik. Det blev en runda på knappa 33 km och det är bra för mig.

Resten av dagen har bestått av campingarbete som i sin tur kan bestå av lite vad som helst. Det är det som är kul med att jobba på camping – man vet aldrig riktigt vad som händer. Vi har bra med gäster idag, många tyskar och en hel del som paddlat kanot och rott eka.

Förhoppningsvis hinner jag något litet pass imorgon också!

Har ni husvagn, husbil eller tält så kom hit till Strömsnäs – riktigt härligt nu!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: