Mycket jobb på campingen

Nu har vi inte hunnit med att skriva något här på grund av mycket jobb på campingen och dåligt med träning. Vi har haft fullbokat på campingen i några dagar nu. Det ser även ut som om det kommer att fortsätta ytterligare några dagar. Det är i och för sig roligt att det är fullt, men träningen blir lidande då.

Jag har hunnit med två MTB pass i alla fall. Några rullskidor har det inte blivit på grund av att jag glömde dom hemma. Senaste rullskidpasset jag gjorde var i måndags då jag hade en kurs för Mats och Stefan från Göteborg o Trollhättan. Vi körde runt på P4 området och fokuserade mycket på stakning. Anledningen till att vi körde mest stakning var att när de åker rullskidor på sina hemmaplan så finns det knappast några backar och då föll det sig naturligt att fokusera på stakning. Jag lade även in lite styrkestak ( smirrestak ) så att de skulle få känna på hur tricepsmuskeln känns när den är riktigt slut:-).

Vi har några kompisar från Falköping som är här och hälsar på och dom ”lurade” jag ut på Rosendalarundan på MTB. Det blev en tuff runda för dom. Den har ju en rejäl stigning efter ca 5 kilometer. Ikväll blir det till att grilla och umgås.

Hoppas ni alla har en fin sommar och njuter av värmen som är nu!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: