Mycket camping nu

Tyvärr så har det inte blivit så mycket tränat den sista veckan. Det har helt enkelt blivit mycket jobb på campingen. Vi har haft fullbokat i mer än en vecka nu och det ser ut att fortsätta ytterligare minst en vecka till. Det är i och för sig bra men träningen blir lidande då det är svårt att komma ifrån. Jag har i alla fall fått till några kortare pass. Jag hade en riktigt bra träningsdag förra veckan då jag åkte 30 kilometer rullskidor på förmiddagen ihop med Thomas H och på eftermiddagen cyklade jag från Töreboda till campingen. Det blev en runda på 32 kilometer. Detta är en bra träningsdag för mig. Efter detta passet så har det bara blivit ett skatepass på ca 50 minuter. På lördag så tänkte jag i alla fall få till ett bra rullskidpass.

Idag har vi bokat en golfrunda på Lidköpings GK. Vi får se hur det går i värmen. Nästa vecka har jag semester och tillbringar nog en del tid på campingen.

Det får helt enkelt bli lite mer frekvent skrivande här i höst när träningen blir mer regelbunden. Ni glömmer väl inte att boka in er på vår årliga träningsvecka i BadGastein som är i vecka 2 eller 3. Gå in på STS Alpresors hemsida och titta på temaresor/längdveckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: