Seger i Västgötaloppet!

Idag har jag kört Västgötaloppets 42 km lopp och lyckades med att vinna min klass ( H50 )! Detta kändes riktigt skönt i och med att jag kände ganska tidigt att kroppen inte riktigt var på topp. Jag blev trött ganska snabbt och hade problem med att hålla farten uppe och fick släppa de åkarna jag hade runt mig redan efter halva loppet.

I det läget tänkte jag att nu blir det en riktigt tung dag och det blev det:-). Men som tur var hade jag ett ganska bra avstånd till andra man i min klass så jag lyckades hålla undan hela vägen. Tur i oturen denna dagen var nog att min allra tuffaste konkurrent inte var med idag. Men vinst är vinst:-). Det var ett riktigt bra arrangemang med fina spår och en tuff bana och ett soligt och fint väder.

Segern i Elitklassen gick till Bob Impala med brorsan Jack Impola på andra plats. De kommer hit till Västergötland och krossar motståndet, ska vi acceptera detta:-)) Jag hade med mig mitt trogna serviceteam Thore och pappa idag med förstärkning av Ingela och de skötte sig bra. Fick en fin ryggsäck i förstapris.

Nu har jag kommit hem och kroppen har hämtat sig lite. Jag har svårt att äta efter loppet men nu har vi ätit en god middag och idag blev det kassler- och ananasgratäng. I morgon ska jag träna Ingela och Monica  – det blir något att bita i :-).

Lite bilder från tävlingen:

SAM_0439

SAM_0443

Drickalangare nr 1

Drickalangare nr 1

En trött segrare

En trött segrare

Prisutdelning H50

Prisutdelning H50

 

Lämna en kommentar