Ingen träning i helgen

Tyvärr så fick jag inte till någon träning i helgen. Jag hade egentligen tänkt köra i lördags. Men som livet är ibland så kom det annat emellan. Jag och pappa fick lite jobb ute på campingen och då tog det ett antal timmar. På kvällen skulle vi sedan gå ut och äta med familjen, mor o far, barn och barnbarn. I söndags var vi i Värmland och hälsade på Emil o Ellen i deras nya hus i Karlstad.

Igår blev det i alla fall ett pass på Actic, och idag har jag träningsvärk. När det gäller gym så måste man nog gå ett par dagar i veckan för att undvika träningsvärk varje gång. Jag har i alla fall tänkt att komma ut på rullskidorna idag vid 17:30 tiden. Det blir start på P4 som vanligt. Det är alltid tungt att komma ut på rullskidorna så här på vardagar på hösten. Det är mörkt och kallt, men man får bita ihop för snart kommer snön, hoppas jag:-)

Första passet på snö blir förmodligen redan nästa helg, då jag tänkt åka till Torsby. Ska bli skönt att få känna på den vita varan. Jag har i och för sig redan varit på snö i höst. Jag var och jobbade åt Atomic för ett par veckor sedan i Idre. Men då fanns inte tiden till att träna, tyvärr

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: