Fin vårdag i Skövde

Idag vaknade vi till en riktigt fin vårdag. Solen sken in genom fönstret och det kändes som det skulle bli en fin dag och det blev det även om det var fruset på morgonen. Ingela och jag startade dagen med att köra var sitt gympass, jag på STC och Ingela på Actic. När jag är på gymmet så har jag svårt att motivera mig till att köra ordentligt. Jag gillar helt enkelt inte gymträning men jag tror det är nödvändigt att köra en del styrka för att inte tappa för mycket i explosiv styrka som behövs mer och mer i skidåkningen.

Resten av dagen har vi vårgrejat lite grann. Jag har putsat alla fönster på utsidan och Ingela har städat vårt uterum så nu börjar det se riktigt fint ut. I och med att vi har vår braskamin i uterummet så kan vi använda det redan nu och det är härligt.

För er som inte har tänkt att åka mer skidor denna säsongen så är det dags att göra i ordning skidorna och lägga undan dom. Det ni ska göra är att göra rent dom från all valla och sedan lägga på ett lager parrafin utan att sickla bort det. Lägger man undan skidorna på detta sättet med ett lager parrafin på dom då skyddar man belaget från smuts, damm mm. När nästa säsong drar igång så är det bara att sickla av parrafinen och lägga på det parrafin som ska gälla för dagen.

Jag har gjort i ordning våra skidor nu men vi kommer att använda dem i påsk förhoppningsvis när vi tar en sväng till Orsa.

I helgen hann vi också med att se skidor från Holmenkollen. Bra insatser av Hellner och Kalla och det såg riktigt jobbigt ut. Jag skulle verkligen vilja åka till Holmenkollen och titta eftersom det alltid verkar vara soligt vinterväder där och fantastisk stämning.

Bra insats av Hellner!

Bra insats av Hellner!

Lämna en kommentar