Löppass i stormen

Idag har vi haft storm i Västra Götaland, Skaraborg, Skövde. Jag och Jörgen hade tänkt att köra ett dubbelpass idag med löpning och rullskidor men blåsten gjorde att vi skippade rullskidåkningen och det fick bli enbart löpning. Men det blev ett bra löppass trots vinden. Vi startade vid kursgården vid Flämsjön och sprang runt sjön. Tyvärr så sprang vi lite fel och det gjorde att vi fick springa en del asfalt med det var helt okej. Det är riktigt roligt att springa delar av Billingeleden.

Löpningen går bättre och bättre. Även Jörgen får bättre fart på benen. Han brukar ligga på ca 20 pulsslag högre än jag när vi tränar. Men nu har vi upptäckt en intressant sak och det är att Jörgen inte snusat på ca 1 vecka och då har vi märkt att hans puls har sjunkit med nästan exakt 10 slag, intressant. Mer info kommer om detta fenomen i ett senare inlägg, dvs om han klarar av att hålla upp med snuset förstås men det tror vi självklart.

Nu på eftermiddagen så hade vi tänkt att spela golf med Stefan och Anna men vi skippade även detta på grund av stormen. Tyvärr så får vi vänta lite längre på den riktiga golfpremiären.

I morgon är det klubbkväll med IFK Skövde, kl 17.30 i IFK-stugan. Det blir fika och information om säsongen som varit och klubbens sponsorer är inbjudna. Det blir planering inför kommande säsong och prat om rullskidsträning och rullskidstävlingar. Det blir information om kommunens förstudie kring Billingen och lite från arbetsgruppen som börjat planera för en rullskidsbana på Billingen. Det blir även lite information om sommarkollektionen och dessutom kan man hämta ut sitt medlemskort om man ännu inte gjort detta. Passa på att komma dit och träffa andra IFK:are och få mycket bra information och möjlighet att ventilera idéér!

IFK Skövde SK

IFK Skövde SK

 

1 Responses to Löppass i stormen

  1. Niklas Solsjö skriver:

    Det måste bero på vårt intervallpass förra gången Jörgen(tror du läser detta)💪😉
    Bra kämpat gubbar!

Lämna en kommentar