Regnig söndag

Idag har vädret inte varit så kul. Regnat, haglat och stormat…. Inspirationen var inte på topp för att ge sig ut och träna något när regnet öste ner. Istället lyckades vi hitta andra mer eller mindre oviktiga saker att göra så att söndagen bara flög iväg. När vi ätit middag så kände vi i alla fall att vi måste ta oss ut och när det äntligen blev lite uppehåll slängde vi på oss regnjackor och gick ut.

Vi gick mot Rhododendrondalen där jag inte har varit så mycket. Jag hade hört talas om att det skulle finnas ramslök där nämligen och vi tänkte att vi kunde plocka lite. Vi tog med oss en påse och gick dit men någon ramslök hittade vi inte. Men väldigt fin natur var det och vi kommer definitivt gå dit flera gånger. Ramslök får vi plocka nästa gång vi golfar i stället eftersom vi sett att det växer en hel del vid vissa av golfhålen.

I går tränade vi inte heller utan det var golftävling för Micke som gick sådär. Han blev sjua med ett hyfsat resultat. Jag spelade 9 hål i Skövde och det gick riktigt bra. På kvällen grillade vi i ösregnet och tillagade potatis och rotsaker i en ugn som inte ville bli varm. I dag åkte vi till Elektrohuset och beställde en ny spis som ska hämtas på tisdag.

Massa med rhododendronbuskar

Massa med rhododendronbuskar

Vattenfall

Vattenfall

Fin natur

Fin natur

 

Lämna en kommentar