Tufft träningspass på flera sätt

Idag var Emil här med sina elever från Stjerneskolan. De hade bestämt sig för att köra ett crosspass i Skövde innan de åkte vidare hem mot Torsby.  De hade bjudit in de IFKare som var intresserade av att hänga på. Det var samling kl 09:15 på berget och det kom ett ganska stort gäng IFKare.

Passet började med löpning norrut på Billingeleden i ca 15 km innan det skulle övergå i rullskidor. Löpningen kördes i ett hyfsat lugnt tempo där gruppen splittrades upp en aning. Vi sprang leden i ca 90 minuter innan vi kom fram till våra väntande chaufförer. Här stannade vi till och bytte om till rullskidutrustning.

Det drogs iväg i ett hyfsat högt tempo där jag kände mig ganska pigg till en början men ganska så snabbt så gav kroppen upp totalt. Efter ca 20 min blev jag totalt slut ( berömda väggen ) Jag vet inte vad det berodde på men jag fick mer eller mindre gå fram på skidorna. Efter ca 15 minuter med gångtakt så gick min skida av och då fick jag vänta i ca 10 min på service innan jag kunde fortsätta på nya skidor. Men kroppen var otroligt seg hela vägen hem. Detta var ingen rolig dag med tanke på min prestation. Men passet var annars ett riktigt bra pass. Alla kämpade på riktigt bra och det är roligt att se.

Efter en dusch och en välbehövlig, kort vila så var det dags för Mors Dags-middag. Vi bjöds på en tre rätters god middag på Lingonstigen. Mätta och belåtna gick vi hemåt och ägnade kvällen åt arbete i trädgården. Nu ska vi se på finalen i Mästarnas Mästare – det blir spännande!

Ingela spelade golftävling i morse och lyckades spela till sig en fjärde plats som hon var nöjd med trots att spelet de första nio hålen inte var bra. Det var väldigt blött på golfbanan och storm så förhållandena var inte helt lätta. Men sista nio hålen gick mycket bra.

Från dagens träningspass

Från dagens träningspass

Min trasiga skida

Min trasiga skida

Ingelas golfpriser - städgrejer :-)

Ingelas golfpriser – städgrejer 🙂

Lämna en kommentar