Storm och regn

Med risk för att låta tjatig så har vi åter haft en dag och kväll med storm och ösregn. Jag vet att man inte kan göra något åt vädret men nu börjar det kännas ganska tråkigt med kylan, blåsten och allt regn som varit under en ganska lång tid.

Det var kört att hämta gräsmatta idag eftersom den ska läggas direkt så jag stack iväg till gymmet i stället för att köra ett litet pass. Idag blev det stakmaskin till stor del och lite annat. Som ni vet är det inte min grej men stakmaskin är rätt bra träning.

När jag kom hem så tänkte vi montera ihop nya köksbordet men det visade sig att vi fått fel bord så det var bara att lägga tillbaka det i förpackningen och ringa leverantören i morgon. Stolarna är i alla fall på plats och som tur är har vi inte sålt det gamla bordet än så det får stå kvar så länge.

I morgon blir det förhoppningsvis Onsdagsgolf och på torsdag hoppas vi på att få hämta gräsmatta och lägga den på plats i trädgården. Inte mera regn, tack!!

Ingela hälsar att Skövdekontoret vann fjärde raka veckan i Stegkampen och nu är det äntligen uppehåll till nästa omgång i september-oktober. Vet inte vem som är gladast – Ingela eller jag. Nu slipper jag bli medtvingad på promenader i kyla och regn men däremot har jag ingen som vill gå extra steg på kvällarna och hämta allt jag vill ha:-)

Dagens pass i stakmaskinen

Dagens pass i stakmaskinen

Lämna en kommentar