Distanspass på rullskidorna

Idag var vi ett gäng som körde ett lagom distanspass. Det var pappa, Josefine, Fredrik och jag som körde ihop. Fredrik och jag på standardskidor, Fredrik på Sweenor och jag på Elpex Vasa, Josefine körde på Eagle tävlingshjul och pappa körde skate på snabba hjul. Men all denna kombination så körde vi ungefär lika fort. Rundan vi körde var Stenum/Skara rundan. Vi höll lite drygt 19km/timma i snitt.

På eftermiddagen körde jag Skövdes tradionella onsdagsgolf och det gick väl sådär Jag hade 76 slag netto och det är 4 slag för mycket men jag är ganska nöjd.

I morgon ska Ingela till en kompis som bor mellan Skara och Falköping så jag åker med dit och tar med cykeln. Nu ska jag hitta en bra runda som jag kan åka hem därifrån. Det var ett bra tag sedan jag cyklade så det kan bli kul. Vädret verkar bli ungefär som idag och det är helt okej. Man har inte samma krav på sommarväder nu som man hade i början av sommaren då förväntningarna var höga. Det skulle vara väldigt roligt med sol och värme så att det gick att bada och sola också men vi hoppas det slår om.

 

Lämna en kommentar