Cykelpass på landsvägsracern

Idag blev det ett landsvägspass på min Giantcykel. Jag åkte bil med Ingela till ett ställe utanför Skara och därifrån cyklade jag sedan hem via Stenum, Axvall, Eggby, Öglunda, Raka linan och Billingehus. Det blev en sträcka på ca 42 km med en snittfart på 29km/tim.

Det har inte blivit mycket cyklande tidigare i år så det var skönt att komma upp på cykeln i alla fall. Men sadeln som jag har är absolut inte format efter min bak för jag får sååå ont efter en stund:-). Jag ska försöka komma igång med cyklingen nu och byta ut löppassen eftersom jag får så ont i hälsenan av löpning.

Till lunchen hade vi fint besök av Johanna och Vigo. Vi åt stekt lax, vår egen färskpotatis och en kall och en varm sås. Sedan åkte vi till Hjo en sväng och jag blev bjuden på mjukglass med jordgubbar och vit chokladsås av Ingela eftersom hon förlorade golfen.

 

Nu blir det tyvärr ingen träning på några dagar. I morgon ska jag åka till Emil och hjälpa till att snickra på sommarstugan och i helgen åker Ingela och jag till Göteborg och bor på hotell och lyxar till det lite  :-). Det blir självklart också lite golfspel.

 

Lämna en kommentar