Cykling idag

Micke gick upp tidigt imorse och begav sig till Deje för att hjälpa Emil att snickra på sommarstugan.

Jag passade på att ta en städ- och fixardag hemma. Nu har jag dammat, dammsugit och skurat golv och även rensat i landen och tvättat en del. Eftersom vi åker till Göteborg över helgen så har jag packat inför det och det är skönt att det är klart. Jag tycker det är supertråkigt att packa och går och vankar och kan inte bestämma mig vad jag ska ha med mig medan Micke packar på ca 5 minuter. Nu är det klart i alla fall!

Jag har även hunnit med  ett cykelpass idag och jag cyklade till Rånna, vidare mot Stöpen och cykelvägen mot Ulvåker. Svängde av Fjället och sedan hem till Skövde igen. Det blev ca 3 mil och vädret var perfekt för ett cykelpass. Benen känns väl sådär men jag har ännu lite tid på mig tills Billingen Runt går av stapeln, den 30 augusti. När jag kom hem så körde jag 20 min blandad styrka. Det går alldeles utmärkt att köra styrka hemma ibland när man inte vill gå in på ett gym på sommaren.

I morgon åker vi till Göteborg och vi stannar i Alingsås och kör en golfrunda där. Sedan bär det av till Hotell 11 som är ett favorithotell i Göteborg. Det ligger väldigt vackert vid vattnet, fina rum, trevlig personal och en fantastisk frukost. Det ska bli skönt att komma iväg en sväng och vädret verkar ju bli OK.

Micke har skickat några foton från Deje:

Utbyggnad av stugan

Utbyggnad av stugan

IMG_0358

Den sista bilden är utsikt från stugan över sjön Visten som är en riktigt fin sjö.

Lämna en kommentar