Besök i Göteborg

I morse hade vi ställt klockan för att komma upp tidigt. Vi åt frukost och packade in golfbagarna i bilen och begav oss mot Alingsås. Vi kom dit i god tid kl 10 spelade vi ut på tee nr 1. Det var väldigt lite folk ute på banan så det var ingen väntan och vi kunde gå i vår takt. Vädret var helt OK – lite sol och värme och några moln.

Vi spelade matchspel mellan oss för att få lite extra tävling i rundan. Efter första 9 hålen hade jag inte spelat bra alls och Micke spelade sådär. Men den sista halvan av rundan flöt mitt spel på bra så jag gick ikapp och ifrån och lyckades vinna med 2-0. Det var riktigt skönt eftersom Micke har vunnit det mesta hittills. Efter rundan så åt vi en god lunch på golfrestaurangen i Alingsås.

Sedan begav vi oss mot Göteborg och hotell 11 där vi skulle bo. Vi tycker båda mycket om detta hotell och kan varmt rekommendera det. https://www.nordicchoicehotels.se/quality/quality-hotel-11/ Hotellet är fräscht, har bra restaurang och frukost och bra läge. Framåt  kvällen tog vi Älvsnabben (båt) och åkte till Järntorget och Linnégatan för att hitta en bra restaurang. Vi gick in på en indisk restaurang som heter Bombay vid Andra Långgatan. De serverade god och stark indisk mat. Jag önskar verkligen att det skulle öppna en indisk restaurang i Skövde för det skulle gå riktigt bra, tror jag.

Efter maten promenerade vi upp längs Linnégatan och stannade på en pub som heter John Scott och satt där och tittade på folk. När vi gick därifrån så började det faktiskt att regna så vi gick till båten som kom in precis när vi kom dit. Tillbaka på hotellet gick vi till deras mysiga restaurang på 6:e våningen för en Irish Coffe som var mycket god. Det är verkligen fin utsikt från deras restaurang över Göteborg i natten. Nu börjar vi bli trötta och det blir lite TV och bloggande innan vi somnar. En bra dag!

Mickes favoritöl Cobra som brukar finnas på indiska restauranger

Mickes favoritöl Cobra som brukar finnas på indiska restauranger

Lämna en kommentar