Rullskidpass på snabba hjul

Idag körde pappa, Ingela och jag ett pass ihop. Jag körde på Eagle klassiska, pappa på Eagle skate och Ingela körde på sin Crescent hybrid. Denna kombinationen blev perfekt och vi höll ungefär samma fart. Rundan vi körde var den över Stenum, Skara ca 40 km. Vi höll en snittfart på lite drygt 22 km/tim.

Tyvärr höll ju inte YR vad de lovade…. Vi hade tänkt oss sol och hyfsad värme men fick åka i regn och motvind första halvan. Andra halvan så slutade det regna i alla fall men vi var rejält blöta och skitiga när vi kom i mål.

När vi kom hem så tänkte jag köra ett litet styrkepass i form av att hämta marksten hos Marcus som bor en bit härifrån. Jag gick dit med skottkärran och tänkte köra med den men upptäckte ganska snabbt att det blev väldigt tungt så nästa tur blev med bilen.

Annars har vi mest fixat hemma idag med lite av varje. Nu har vi packat inför nästa lilla tripp som vi ska göra. I morgon blir vi hämtade på förmiddagen av ett par vänner för vidare färd mot Linköping. Där går ett evenemang av stapeln som heter ”Fri fart” . http://www.frifart.se/Fri_Fart/Fri_Fart_2015/index.html

Vi ska alltså åka i en veteranbåt i Kinda Kanal och det är snabbast som gäller. Det ska bli kul att se hur detta går till eftersom vi aldrig varit med förut. På kvällen är det bankett och prisutdelning. Vi berättar mer efter helgen.

Snickarlaget i Deje

Snickarlaget i Deje

 

Lämna en kommentar