Rullskidpass med IFK gänget

Idag körde jag ett bra rullskidpass med IFK gänget. Vi körde ett tvåtimmars pass i solsken:-). Det blev Binnebergsrundan i distanstempo med en del fartökningar. Jag drog på mig kramp i tricepsmuskeln de sista 10 minuterna och det är inte ofta jag får kramp men ibland så blir det tydligen så. Kul att vi blev så många som körde!

När jag kom hem efter passet så visade faktiskt solen sig och man blir genast på bättre humör. Efter lunchen så åkte vi iväg och letade kantareller. Vi hittade inte så många men det blev tillräckligt för att få några goda kvällsmackor med kantareller på.

Eftersom Thore följde med oss hem så passade vi på att lägga kantsten i en rabatt som vi har gjort. Det var riktigt skönt i solskenet och det blev bra. Vi kunde sitta och dricka kaffe i solen efteråt och det var ju ett tag sedan sist. Sista aktiviteten för dagen var att åka till Skara och hämta lite grejer hos en kompis där. Det blev en vävstol till Ingelas mamma, kompost till oss och diskmaskin till Johanna.

Nu har vi ätit middag bestående av köttfärssås och spagetti med ett glas rött till. I morgon hoppas vi på mera sol och då blir det ett träningspass på förmiddagen och golf på eftermiddagen. Det är faktiskt vår sista semesterdag för denna sommaren och då vill man vara ute i fint väder.

Det gula guldet!

Det gula guldet!

Lämna en kommentar