IFK-möte idag

Idag var det dax för möte med styrelsen i IFK Skövde. Vi samlades i Furhoffs lokaler kl 17 för att diskutera diverse punkter på agendan. Det gällde bland annat att vi ska beställa lånerullskidor för barn och lite grann om vinterns skidtävling. Till exempel kommer vi föreslå att Billingens Långlopp körs 31 januari medan de från VG-regionen som vill genomföra loppet för att klara Regionklassikern får en egen tävling den 1 februari.

Sedan beslutades det att årets klubbtävlingar ska levereras från Trimtex. Datum för KM i rullskidor kommer att vara den 17 september på P4. Boka detta datum om ni vill vara med! Det är roligt att se att klubben har växt så under de senaste åren. Det finns både barn-, ungdoms- och vuxengrupper idag som tränar och tävlar.

I morgon bitti åker jag till Göteborg för två dagars jobb. Jag har packat ner löparskorna och hoppas på att jag kan få till ett löppass i morgon kväll. Löpning är väldigt bra på så sätt att det är lätt att få med sig skorna och lätt att springa en tur vart man än är.

 

Lämna en kommentar