Gympass med maxstyrka

Idag blev det ett gympass med inriktning på maxstyrka. Jag har bestämt att jag ska prova denna formen av styrketräning. Normalt sett kör jag nästan aldrig på gym men nu ska jag köra lite grann i alla fall. Det jag upptäckte idag var att jag är ganska stark i bålen och axlarna men biceps och övningar där jag ska trycka uppåt är jag bedrövligt svag. Men vad ska jag med en stark biceps med när jag åker skidor 🙂

Efter gympasset åkte jag till Skara och hämtade Ingela som kom dit efter en dags arbete i Göteborg. Sedan bar det av till Skövde igen och så åkte vi till mor och far för att höra hur det gått med de nya rullskidorna. Min far hade testat de nya rullskidorna idag och jag var nyfiken att höra hur han kände att de fungerade. Han tyckte liksom jag att de gick för trögt men annars var han ganska nöjd med dem. Jag har varit i kontakt med leverantören och i nästa vecka får jag nya hjul hemskickade som ska gå lite lättare och mjukare. Jag återkommer med recension av skidorna när jag åkt på de nya hjulen.

Gå gärna in på deras svenska hemsida som nu finns tillgänglig. http://www.barnett.se  De har en del fina grejer som hör till rullskidåkning.

Resten av helgen kommer inte att innehålla så mycket träning på grund av att jag ska åka med herrklubben på den årliga helgaktiviteten. Men jag kanske hinner få till ett träningspass i morgon bitti innan vi åker.

Lämna en kommentar