Rullskidpass i lera

Idag har Jörgen och jag åkt rullskidor. Vi startade passet på terrängskidorna men det gick inte riktigt som vi tänkt oss. Det senaste dygnets regnande gjorde att grusvägarna var väldigt mjuka och leriga. Efter ett par kilometer såg vi ut som enduroåkare båda två:-) Men skam den som ger sig så vi kämpade på i leran. Efter halva passet bytte vi till landsvägsrullskidor:-), kändes ganska skönt faktiskt.

När vi står där och byter skidor kommer Björn F och Inger S och ska åka rullskidor. Inger upptäcker då att hon glömt stavarna så det fick bli teknikträning utan stavar för hennes del medan vi andra åkte ett varv på milbanan.

Idag har jag skickat tillbaka mina testskidor som jag fick från Barnett Sport. De kommer förmodligen fixa fram ett par andra skidor med mjukare hjul för att få en skönare åkkänsla. Jag tror att det kommer att göra stor skillnad för dessa skidor.

Idag fick jag mail från Rolf Hammar som är ansvarig för landslagstruppen för Master World Cup. Det är dags att anmäla sig till mästerskapen som går av stapeln i februari 2016 i Vuokatti i Finland. Jag måste inom ett par veckor ta beslut om jag känner att jag vill delta eller ej. Om man ska åka dit så måste jag ha kunnat träna på bästa sätt och känna mig 100 % motiverad annars är det ingen större idé.

 

http://www.mwc2016.com

Lämna en kommentar