Dax att gå till gymmet

En vecka med mycket jobb och Göteborgsresor gör att både huvud och kropp har varit alldeles för trötta för träning när jag kommit hem på kvällarna. Ibland får man lyssna på sin kropp och visst kunde jag tvingat mig till gymmet men jag tror inte det hade gett något när man känner sig helt matt i kroppen.

Men idag kändes det bättre så jag gick till gymmet efter jobbet och körde lite blandad styrka och kondition. Eftersom det är stegtävling på jobbet passade jag på att köra på löpbandet lite så att det blir en del steg. Det har blivit alldeles för dåligt med promenader denna vecka på grund av jobb inomhus och regnande. Efter gymmet kände jag mig nöjd och gick hemåt och hann lagom hem innan det kom besök i form av en liten pigg Vigo.

Micke kände nog på sig att hans lilla barnbarn var på besök för strax därefter kom han också hem. Han hade åkt rullskidor ihop med min kollega som åkte inlines. De åkte Binnebergsrundan och det hade gått bra.

Nu har vi kommit tillbaka från veckans matinköp på Coop Extra som är en jättebra affär att handla mat i. Trevlig personal och fräscha varor! I morgon har jag tagit ledigt för att vara med i den årliga golftävlingen i Herrljunga med jobbet. Jag hoppas på fint väder utan regn för det är inte mitt favoritunderlag när det gäller golf. Det ska bli kul i alla fall att träffa lite kollegor från hela regionen. Och sedan är det helg igen – härligt!

Lämna en kommentar