Löppass med stavar

Idag samlades vi på Billingen för att springa ett pass med stavar. Vi som ville vara med var Stefan, Peter, Anna och jag. Jag hade bestämt att vi skulle springa lila milen. Jag tror inte jag hade informerat mina kamrater exakt vad det innebar att springa med stavar men det fick de snart känna av:-)

Det är faktiskt riktigt jobbigt för hela kroppen att hela tiden putta på med stavarna. Det var härligt att se hur de kämpade på och att de blev trötta i armarna. Det känns skönt att ha gjort ett bra pass så här innan helgen börjar. Nu kan jag sitta hemma och dricka ett glas vin för det är jag värd:-)

Ni som blev sugna på att hänga med på ett sånt här pass kan hålla ögonen öppna för jag kommer förmodligen att köra ett sånt pass även nästa vecka.

Det blir ingen resa till Torsby imorgon med skidpass i tunneln för kalaset blir i Skövde istället. Så jag får hitta på något annan träning i morgon förmiddag istället, troligen rullskidor. Vi såg att vädret skulle bli fint i helgen så det passar bra med utomhusträning. Vi ska försöka hinna med lite trädgårdsarbete också.

Ingela har spelat golftävling men det hade inte gått bra. Hon var klart missnöjd med den regniga banan som inte passar henne speciellt bra. Men en fin dag hade de med sol, golf och god mat i Herrljunga.

Stefan och Anna. Peter D saknas på bilden

Stefan och Anna. Peter D saknas på bilden

Lämna en kommentar