A1 pass på rullskidor i regn

Idag har jag kört ett lugnt och bra distanspass i regnet. Det blev nästan 30 km och 1,35 tim. Idag kändes det helt okej att träna. Jag körde på mina Swenor skidor och de går riktigt bra nu när det börjar bli kallt ute. Jag körde hemifrån och upp på Brandstorpsvägen sedan ned banvallen och cykelbanan förbi Coop extra vidare längs med Falköpingsvägen sedan in på P4 området. Här körde jag runt en sväng innan jag körde hemåt igen. Det blev en tuff avslutning på passet, Södra bergvägen upp och in på cykelbanan mot Billingehus. Jag stakade hela vägen hem utan större problem.

Nu har ANdreas och jag lagat mat. Vi skulle göra makaronpudding och kassler, men vi strukturerade om lite så det blev stuvade makaroner och kassler istället ( Gick mycket fortare ). Nu sitter jag framför TVn och väntar på att Ingela ska komma hem från sin kompis i Skara. Det är hon som fixar till Ingelas naglar.

I morgon ska jag börja jobbet lite senare för sotaren ska komma hem mellan 07:00 – 09:00 och då är det säkrast att vara hemma så att de inte grisar ner helt och hållet:-)

Några historikbilder att tänka tillbaka på nu i höstmörkret. Detta är från mitt VM i Oberwiesenthal 2012. Jag körde två distanser i detta mästerskapet och det var 30 och 10 km klassiskt där jag blev 6:a och 4:a

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Upploppet från VM 2012. Jag kör in på 4:e plats

Efter målgången

Efter målgången

På väg in på VM stadion

På väg in på VM stadion

Lämna en kommentar