Bra löppass i stormen

Efter en fin grötfrukost tillsammans med Vigo så såg jag på TV:n och hur norrmännen utklassade alla i skidspåret. Suck, hoppas svenskarna kommer igen snart!

Sedan gav sig Jörgen och jag ut och sprang gröna milen på berget. Det blåste storm och vi såg ett antal träd som blåst ned. Vi sprang i ett behagligt tempo och det passade mig och mitt knä riktigt bra. Nu ikväll så känner jag lite ömhet i knät men jag tror det går över till i morgon. Vi passade även på att titta till konstsnön för att inse att nu är det inte åkbart längre. Det hade smält rejält och det var mycket smuts i spåret. Nu får vi hoppas på kyla igen. I morgon tänkte jag ge mig på skidgång. Är det någon som vill hänga på så går det bra. Jag startar från Slalomvägen 10 kl 09:30.

Efter detta så åkte vi iväg till Axevalla Folkhögskola för att gå på julkonsert. Det var en riktigt fin konsert med lite annorlunda, fina julvisor och de sjöng och spelade riktigt fint. Vi tog också lotter och lyckades vinna ett fint pris som bestod av diskmedel och rengöringsmedel för bilen 🙂

Nu har vi ätit en god middag bestående av klyftpotatis, en köttbit, tzatsiki och sallad. Inte dumt alls. Ute regnar och stormar det och det känns skönt att sitta inne i värmen. Vi hoppas på bättre väder i morgon så att det blir bra träning.

Stämningsfull konsert med bra sångare

Stämningsfull konsert med bra sångare

En bild till på konserten

En bild till på konserten

Vi fick pepparkaka på Volvo i veckan - kolla designen, föreställer Volvos nya S90-modell

Vi fick pepparkaka på Volvo i veckan – kolla designen, föreställer Volvos nya S90-modell

 

Lämna en kommentar